Jooni Eesti ühiskondlikust noodapüügist - Ränk, Gustav (Virittäjä, 1936)
Über die gemeinsame Zugnetzfischerei (saksa) Kielenainekset kipper (kieli: viro, sivulla: 285) nooda- (kieli: viro, sivulla: 285) vada (kieli: viro, sivulla: 284) wadhe (kieli: viro, sivulla: 284)