Muutamia suomalais-lappalaisia kalastustermejä - Itkonen, T. I. (Virittäjä, 1936)
Einige finnisch-lappische Fachausdrücke vom Gebiete der Fischerei (saksa) Kielenainekset kalas (kieli: viro, sivulla: 291) kalvoin (kieli: suomi, sivulla: 290) kierre (kieli: suomi, sivulla: 291) kiesiä (kieli: suomi, sivulla: 291) leippo (kieli: suomi, sivulla: 292) povi (kieli: suomi, sivulla: 293) santalo (kieli: suomi, sivulla: 293) santeloida (kieli: suomi, sivulla: 293) sorasin (kieli: suomi, sivulla: 294) suoli, suolet (kieli: suomi, sivulla: 294) suotsa (kieli: suomi, sivulla: 295) säntilä (kieli: suomi, sivulla: 294)