Valjasluokki - Vilkuna, Kustaa (Virittäjä, 1936)
Das "Krummholz" im Pferdegeschirr (finn. luokki) (saksa) Kielenainekset aisa (kieli: suomi, sivulla: 303) luokka (kieli: suomi, sivulla: 295) luokki (kieli: suomi, sivulla: 295) setolka (kieli: suomi, sivulla: 302) vang (kieli: viro, sivulla: 302) vanki (kieli: suomi, sivulla: 302) vemmel (kieli: suomi, sivulla: 300)