Kauransyöttö-leikin slaavilaisia vastineita - Enäjärvi[-Haavio], Elsa (Virittäjä, 1936)
Slavische Entsprechungen des Spieles "Haferfüttern" (Kollabismos) (saksa) Kielenainekset kauransyöttö (kieli: suomi, sivulla: 327)