Eräistä kyyditystermeistä - Rytkönen, Ahti (Virittäjä, 1936)
Über einige mundartliche finnische Termen des Fahrens (saksa) Kielenainekset kuski (kieli: suomi, sivulla: 449) kutsa (kieli: suomi, sivulla: 448) kutsar, kutser (kieli: viro, sivulla: 450) kutsari (kieli: suomi, sivulla: 449) kutseri (kieli: suomi, sivulla: 449) kutsi (kieli: suomi, sivulla: 449) kutsima (kieli: viro, sivulla: 450) kutsistaa (kieli: suomi, sivulla: 448, 449)