Vermlantilaisen tietomiehen Kaisa Vilhusen luotettavuudesta - Kettunen, Lauri (Virittäjä, 1936)
Kielenainekset Loho (kieli: suomi, sivulla: 84) Luukka (kieli: suomi, sivulla: 84) sammas (kieli: suomi, sivulla: 85) Väinämöinen (kieli: suomi, sivulla: 85)