J. J. Mikkolan kirjallista tuotantoa [bibliografiaa] - Haltsonen, Sulo (Virittäjä, 1936)
Kielenainekset Alavuus (kieli: suomi, sivulla: 366) ativo (kieli: suomi, sivulla: 374) ha(a)hla (kieli: suomi, sivulla: 366) hahla (kieli: suomi, sivulla: 366) juva (kieli: suomi, sivulla: 366) Kalais (kieli: suomi, sivulla: 368) Kaland (kieli: suomi, sivulla: 368) Kokemäki (kieli: suomi, sivulla: 367) Laatokka (kieli: suomi, sivulla: 367) marhaminta (kieli: suomi, sivulla: 366) uisko (kieli: suomi, sivulla: 369)