Budenzin juhlakirja - Hakulinen, Lauri (Virittäjä, 1936)
Kirja-arvio Nyelvtudományi Közlemények 50 Kielenainekset erä (kieli: suomi, sivulla: 364) jämeä (kieli: suomi, sivulla: 364) kääpätä (kieli: suomi, sivulla: 364) nahkanääry (kieli: suomi, sivulla: 364) tsank (kieli: viro, sivulla: 364) viuhka (kieli: suomi, sivulla: 364)