Syväluotaus fennistiseen murteentutkimukseen - Karlsson, Fred (Virittäjä, 2024)
Arvioitu teos: Lotta Aarikka: Murre ja sen tutkimus. Näkökulmia fennistisen murteentutkimuksen historiaan ja kieli-ideologioihin 1871–2017. Turun yliopiston julkaisuja. Annales Universitatis Turkuensis B 626. Turku: Turun yliopisto 2023. 476 sivua + 31 sivua liitteitä. isbn 978-951-29-9300-0. Saatavilla verkossa osoitteessa https://urn.fi/URN:ISBN:978-951-29-9301-7.