Itämerensuomalaiset henkilönnimet keskiajalla: Näkökulmia esikristillisiin ja varhaiskristillisiin henkilönnimiin - Raunamaa, Jaakko (Virittäjä, 2022)
Jaakko Raunamaan suomen kielen alaan kuuluva väitöskirja tarkastettiin Helsingin yliopistossa lauantaina 20. marraskuuta 2021. Vastaväittäjänä toimi yliopistonlehtori, dosentti Unni Leino Tampereen yliopistosta ja kustoksena yliopistonlehtori Terhi Ainiala. Jaakko Raunamaa: Finnic anthroponymy in the Middle Ages: Perspectives on pre-Christian and early Christian personal names. Helsinki: Helsingin yliopisto 2021. Väitöskirjan yhteenveto on luettavissa osoitteessa: https://helda.helsinki.fi/handle/10138/335626