Vyöote - Tunkelo, E. A. (Virittäjä, 1905)
Kielenainekset etupuolinen (kieli: suomi, sivulla: 56) kohotusnosto (kieli: suomi, sivulla: 56) käsinkoho|nta, -tus (kieli: suomi, sivulla: 56) selänpuolinen (kieli: suomi, sivulla: 56) sivuittainen (kieli: suomi, sivulla: 56) vyötäis-, vyötäröote (kieli: suomi, sivulla: 56)