Lisä Sampo-sanan etymologiaan - Airila, Martti (Virittäjä, 1906)
Kielenainekset kiil (kieli: viro, sivulla: 78) kiiliäinen (kieli: suomi, sivulla: 78) marras (kieli: suomi, sivulla: 79) pöhnä (kieli: suomi, sivulla: 79) sampi (kieli: suomi, sivulla: 78)