Sananen "Suomenkielen kertauskirjan" arvostelun johdosta - Raitio, K. (Virittäjä, 1913)
Kielenainekset aalloppi (kieli: suomi, sivulla: 51) miehistöraturi (kieli: suomi, sivulla: 51) näytin (kieli: suomi, sivulla: 51) rataaja (kieli: suomi, sivulla: 51) ratain (kieli: suomi, sivulla: 51) ratavartija (kieli: suomi, sivulla: 51) raturi (kieli: suomi, sivulla: 51) rikkuri (kieli: suomi, sivulla: 51) rump(p)u (kieli: suomi, sivulla: 51) salpa (kieli: suomi, sivulla: 51)