Vastauksia tiedusteluun [pännikkä ym.] - Juvonen, J.; Ahtela, H. (Virittäjä, 1917)
Kielenainekset kielenkääntäjä (kieli: suomi, sivulla: 58) kännikkä (kieli: suomi, sivulla: 58) käännöstäjä (kieli: suomi, sivulla: 58) nassakka (kieli: suomi, sivulla: 58) pänikkä (kieli: suomi, sivulla: 58)