Siitonen ja muita talonnimiä Tornionjokilaakson Laivajärven kylässä - Wahlberg, Erik (Virittäjä, 1965)
Kielenainekset Jurva, -kka, -kainen (kieli: suomi, sivulla: 217) Jussila (kieli: suomi, sivulla: 213) Kokko (kieli: suomi, sivulla: 216) Lahdenterä (kieli: suomi, sivulla: 213) Luttu (kieli: suomi, sivulla: 213) Partanen (kieli: suomi, sivulla: 214) Pekkala (kieli: suomi, sivulla: 215) Rahkonen (kieli: suomi, sivulla: 214) Siitonen (kieli: suomi, sivulla: 212)