Pilkkuja vai puolipisteitä? - Lehtinen, Raija (Virittäjä, 1979)
Kielenainekset -han, -hän (kieli: suomi, sivulla: 264) koska (kieli: suomi, sivulla: 264) mutta (kieli: suomi, sivulla: 263) niin (kieli: suomi, sivulla: 265) niinpä (kieli: suomi, sivulla: 265) nimittäin (kieli: suomi, sivulla: 264) puolestaan (kieli: suomi, sivulla: 2