Itämerensuomalaisen filologian symposiumi - Mäkelä, Matti (Virittäjä, 1982)
Kielenainekset -kaan, -kään (kieli: suomi, sivulla: 421) -kin (kieli: suomi, sivulla: 421) ahven (kieli: suomi, sivulla: 417) aitivieri (kieli: suomi, sivulla: 419) aitovieri (kieli: suomi, sivulla: 419) aituvieri (kieli: suomi, sivulla: 419) haja (kieli: suomi, sivulla