Kun on usma uunnavuonna - Itkonen, Terho (Virittäjä, 1984)
Kielenainekset hahtuva (kieli: suomi, sivulla: 521) hanki (kieli: suomi, sivulla: 521) hankikantoset (kieli: suomi, sivulla: 522) kaasu (kieli: suomi, sivulla: 521) kiituella (kieli: suomi, sivulla: 521) kiitumissa : sataa kiitumissa (kieli: suomi, sivulla: 521) kilistyä (kieli: suomi, sivulla: 522) kirekeli (kieli: suomi, sivulla: 521) kivakas (kieli: suomi, sivulla: 522) lannistua (kieli: suomi, sivulla: 522) lensitä (kieli: suomi, sivulla: 522) lotosuoja (kieli: suomi, sivulla: 522) myrä (kieli: suomi, sivulla: 521) neito (kieli: suomi, sivulla: 522) nietos (kieli: suomi, sivulla: 521) nuoha (kieli: suomi, sivulla: 521) paukkaa (kieli: suomi, sivulla: 522) pehmistyä (kieli: suomi, sivulla: 522) pyryttää (kieli: suomi, sivulla: 521) pöykkäre (kieli: suomi, sivulla: 521) riite (kieli: suomi, sivulla: 521) ryöpytä (kieli: suomi, sivulla: 521) ränsytä (kieli: suomi, sivulla: 521) silo (kieli: suomi, sivulla: 521) sumu (kieli: suomi, sivulla: 521) suojakas (kieli: suomi, sivulla: 522) takkara (kieli: suomi, sivulla: 521) tuiskuta (kieli: suomi, sivulla: 521) tuppura (kieli: suomi, sivulla: 521) uhkuläpi (kieli: suomi, sivulla: 521) us|ma, -va (kieli: suomi, sivulla: 521) viti (kieli: suomi, sivulla: 521) yöste (kieli: suomi, sivulla: 521) äkä (kieli: suomi, sivulla: 521)