artikkeli - Paremmin sanoen, - (Virittäjä, 1991)
Kielenainekset henkilöunioni (kieli: suomi, sivulla: 491) hoitokäytäntö (kieli: suomi, sivulla: 491) informaatio (kieli: suomi, sivulla: 490) itsenäisyyspäivä (kieli: suomi, sivulla: 492) kansalaissota (kieli: suomi, sivulla: 492) kommunikaatio (kieli: suomi, sivulla: 490) käytänne (kieli: suomi, sivulla: 491) käytäntö (kieli: suomi, sivulla: 491) media (kieli: suomi, sivulla: 490) määräinen (kieli: suomi, sivulla: 490) määrätty (kieli: suomi, sivulla: 490) perinne (kieli: suomi, sivulla: 491) personaaliunioni (kieli: suomi, sivulla: 491) persoonaunioni (kieli: suomi, sivulla: 491) Suur Oktoober (kieli: viro, sivulla: 492) talvisota (kieli: suomi, sivulla: 492) tapa (kieli: suomi, sivulla: 491) tiedotusväline (kieli: suomi, sivulla: 490) tietty (kieli: suomi, sivulla: 490) vapaussota (kieli: suomi, sivulla: 492) viestin (kieli: suomi, sivulla: 490) viestintapahtuma (kieli: suomi, sivulla: 490)