Muutaman vuosituhannen takainen kuuntelutesti - Nikkilä, Osmo (Virittäjä, 1994)
Kirja-arvio Wiik, Kalevi: Ikivanha kuuntelutesti. Ääntäjinä kantagermaanit, kuuntelijoina kantasuomalaiset Kielenainekset entää (kieli: suomi, sivulla: 497) into (kieli: suomi, sivulla: 497) porras (kieli: suomi, sivulla: 497) py(y)hkiä (kieli: suomi, sivulla: 497) vihko (kieli: suomi, sivulla: 497) äiti (kieli: suomi, sivulla: 497)