Teekutsuja ja tanssiaisia: Viipurin herrasväki 1700–1800-luvun vaihteessa - Ijäs, Ulla (Viipurin Suomalaisen Kirjallisuusseuran toimitteita, 2018)
Teekutsuja ja tanssiaisia: Viipurin herrasväki 1700–1800-luvun vaihteessa