Kirjat viipurilaisten hyllyillä: kirjahuutokauppojen kertomaa - Hakapää, Jyrki (Viipurin Suomalaisen Kirjallisuusseuran toimitteita, 2018)
Kirjat viipurilaisten hyllyillä: kirjahuutokauppojen kertomaa