Viipurin kultasepät ja ylellisyyskulutus keskiajalta 1700-luvun alkuun - Immonen, Visa (Viipurin Suomalaisen Kirjallisuusseuran toimitteita, 2017)
Viipurin kultasepät ja ylellisyyskulutus keskiajalta 1700-luvun alkuun