Brutus Lagercrantz (1857–1929) – sankariksi kohotettu virkamies - Wassholm, Johanna; Koskivirta, Anu (Viipurin Suomalaisen Kirjallisuusseuran toimitteita, 2019)
Brutus Lagercrantz (1857–1929) – sankariksi kohotettu virkamies