Ruoanjätteitä, kariesta ja kemiaa : mitä arkeologiset ja luonnontieteelliset menetelmät kertovat ruokapöydän antimista 1400–1700-luvulla?
Avainsanat:
ruokavaliot, ravinto, ruokakulttuuri, hammastaudit, karies, paleopatologia, tutkimusmenetelmät - luonnontieteet, tutkimusmenetelmät - arkeologia, historiallinen arkeologia, keskiaika, uuden ajan alku, Pohjois-Suomi
Osasto
Artikkelit
Julkaistu
2013-12-01
Viittaaminen
Lahtinen, M., Salmi, A.-K., & Vilkama, R. (2013). Ruoanjätteitä, kariesta ja kemiaa : mitä arkeologiset ja luonnontieteelliset menetelmät kertovat ruokapöydän antimista 1400–1700-luvulla?. Historiallinen Aikakauskirja, 111(4), 409–421. Noudettu osoitteesta https://journal.fi/haik/article/view/140050