Ruoanjätteitä, kariesta ja kemiaa : mitä arkeologiset ja luonnontieteelliset menetelmät kertovat ruokapöydän antimista 1400–1700-luvulla?
Schlagworte:
ruokavaliot, ravinto, ruokakulttuuri, hammastaudit, karies, paleopatologia, tutkimusmenetelmät - luonnontieteet, tutkimusmenetelmät - arkeologia, historiallinen arkeologia, keskiaika, uuden ajan alku, Pohjois-Suomi
Rubrik
Artikkelit
Veröffentlicht
2013-12-01
Zitationsvorschlag
Lahtinen, M., Salmi, A.-K., & Vilkama, R. (2013). Ruoanjätteitä, kariesta ja kemiaa : mitä arkeologiset ja luonnontieteelliset menetelmät kertovat ruokapöydän antimista 1400–1700-luvulla?. Historiallinen Aikakauskirja, 111(4), 409–421. https://doi.org/10.54331/haik.140050