Tietoa julkaisusta

Ajankohtaista

Numero 100 on työn alla ja julkaistaan vuoden 2024 loppuun mennessä. Sillä välin valmistaudumme jo toimittamaan seuraavaa numeroa, joka julkaistaan vuonna 2025. Kirjoittajia pyydetään jättämään julkaistavaksi tarjottava materiaali viimeistään 15. marraskuuta 2024.

***

Suomalais-Ugrilainen Seura on yksi Suomen vanhimmista ja suurimmista tieteellisistä seuroista. Perustamisestaan lähtien (1883) Seura on pyrkinyt edistämään uralilaisten ja ns. altailaisten kielten ja näitä kieliä puhuvien kansojen kulttuurien, kansatieteen, kansanrunouden ja esihistorian tutkimusta.

Suomalais-Ugrilaisen Seuran Aikakauskirja (Journal de la Société Finno-Ougrienne) on tätä nykyä noin kahden vuoden välein ilmestyvä kansainvälinen vertaisarviointia käyttävä aikakauslehti, jonka ensimmäinen numero ilmestyi vuonna 1886. Journal.fi:ssä on julkaistu Aikakauskirjan tuoreimpien numeroiden (91–98) koko sisältö: artikkelit, tieteelliset katsaukset sekä Suomalais-Ugrilaisen Seuran viimeisimmät vuosikertomukset ja tilinpäätökset maksuttomina pdf-tiedostoina. 

Tietoa rinnakkaistallennuksesta.

Tutustu aiempien numeroiden sisältöihin täällä.