Tiedepolitiikka-verkkolehden lukuoikeus jäsenille

Edistyksellisen tiedeliiton jäsenet (= jäsenmaksun maksaneet) pääsevät lukemaan tuoreimmat TIEDEPOLITIIKKA-LEHDET verkossa. Tiedepolitiikka-lehden sisältö (lukuun ottamatta pääkirjoitusta, lectioita ja kirja-arvioita) on vuoden ajan ilmestymisestä vain OJS-järjestelmään kirjautuneiden jäsen luettavissa. Muille verkkosisältö avautuu vasta vuoden kuluttua julkaisemisesta. 

Ohjeet
1. Tiedeliiton jäsenet rekisteröityvät OJS-järjestelmän käyttäjäksi täyttämällä rekisteröitymislomakkeen. Käyttäjätunnuksen ja salasanan voi valita vapaasti. Etu- ja sukunimi on ilmoitettava samassa muodossa kuin tiedot ovat jäsenlaskussa. Lomakkeessa annettu nimi tulee täsmätä jäsenrekisterin tietoihin. Mikäli sinulla on jo käyttäjätunnus Journal.fi-palvelussa, voit kirjautua suoraan sitä käyttäen.

2. Kun rekisteröityminen on tehty ja tunnuksilla on kirjauduttu sisään, voidaan lukuoikeus hankkia käyttämällä liiton toimistolta saatua koodia. Koodin avulla tehdään lehteen tilaus tällä lomakkeella: https://journal.fi/tiedepolitiikka/user/purchaseSubscription/individual

Tunnus/lukuoikeus on tarkoitettu henkilökohtaiseen käyttöön, eikä sitä saa jakaa edelleen.

Ongelmatilanteissa voi ottaa yhteyttä toimistolle (toimisto@tiedeliitto.net).

 

Tilausten yhteyshenkilö

Tuija Rimmi
Edistyksellinen tiedeliitto ry
Eerikinkatu 28 A 5. krs
00180 HELSINKI
Puhelin 0407283893

Yksittäistilaukset

Yksittäistilaukset vaativat sisäänkirjautumisen, jotta tilaaja pääsee lukemaan tilattavaa sisältöä.

Nimi Muoto Kesto Kustannukset
Jäsentilaus
Online 1 vuosi 0,00 (EUR)