Tilaukset

Tiedepolitiikka-verkkolehden lukuoikeus jäsenille

Edistyksellisen tiedeliiton jäsenet (= jäsenmaksun maksaneet) pääsevät lukemaan TIEDEPOLITIIKKA-lehden välittömästi sen ilmestymisen jälkeen osoitteessa https://tiedepolitiikka.journal.fi/.  Muille verkkosisältö avautuu puolen vuoden kuluttua julkaisemisesta. 

Ohjeet
1. Tiedeliiton jäsenet rekisteröityvät OJS-järjestelmän käyttäjäksi täyttämällä rekisteröitymislomakkeen. Käyttäjätunnuksen ja salasanan voi valita vapaasti. Etu- ja sukunimi on ilmoitettava samassa muodossa kuin tiedot ovat jäsenlaskussa. Lomakkeessa annettu nimi tulee täsmätä jäsenrekisterin tietoihin. Mikäli sinulla on jo käyttäjätunnus Journal.fi-palvelussa, voit kirjautua suoraan sitä käyttäen.

2. Kun olet rekisteröitynyt ja kirjautunut tunnuksillasi sisään, saat lukuoikeuden käyttämällä liiton toimistolta saatua koodia. Kirjaudu sisään, valitse oikean sivupalkin Tilaus-kohdasta ”Oma tilaus / Osta uusi tilaus” ja syötä saamasi tilauskoodi yksittäistilaajan kohtaan.

Tunnus/lukuoikeus on tarkoitettu henkilökohtaiseen käyttöön, eikä sitä saa jakaa edelleen.

Ongelmatilanteissa voi ottaa yhteyttä toimistolle (toimisto@tiedeliitto.net).

 

Tilausten yhteyshenkilö

Kirsimarja Alenius
Edistyksellinen tiedeliitto ry
PL 344
00101 HELSINKI
Puhelin 0407283893

Yksittäistilaukset

Yksittäistilaukset vaativat sisäänkirjautumisen, jotta tilaaja pääsee lukemaan tilattavaa sisältöä.

Nimi Muoto Kesto Kustannukset
Jäsentilaus
Online 1 vuosi 0,00 (EUR)

Instituutiotilaukset

Instituutiotilaukset eivät vaadi kirjautumista. Käyttäjän verkkotunnus ja/tai IP-osoite antavat pääsyn tilauksen sisältöön.

Nimi Muoto Kesto Kustannukset
Institutionaalinen tilaus
Online 1 vuosi 500,00 (EUR)