Kirjoituskutsu numeroon 2/23

2023-04-24

Mirator pyytää artikkelikäsikirjoituksia vuoden 2023 numeroon, joka julkaistaan joulukuussa. Artikkelit, joiden käsikirjoitus on lähetetty arvioitavaksi kesäkuun 2023 loppuun mennessä, saavat arvioitsijoiden kommentit viimeistään syyskuussa. Mikäli artikkeli hyväksytään ilman korjausehdotuksia tai vain vähäisin korjauksin, se voidaan julkaista numerossa 2/23.

Mirator on Glossa - keskiajantutkimuksen seura ry:n julkaisema voittoa tavoittelematon tieteellinen Open Access -julkaisu. Mirator julkaisee vertaisarvioituja tieteellisiä artikkeleita keskiajantutkimuksen kaikilta aloilta, aiheista ja maantieteellisiltä alueilta. Lisäksi julkaistaan uusia editioita Suomen keskiaikaa koskevista lähteistä sekä kirja-arvioita. Julkaisukieliä ovat suomi, ruotsi ja englanti. 

Kirjoituksen julkaisemisesta tai julkaisuun tarjoamisesta ei peritä maksua. Julkaistuista kirjoituksista ei valitettavasti makseta kirjoituspalkkioita, emmekä pysty maksamaan kielentarkastuksia.

Open Access tarkoittaa, että kaikki Miratorissa julkaistut tekstit ovat saatavissa (luettavissa, ladattavissa, levitettävissä, linkitettävissä) ilman erityistä maksua tai lupaa.

Artikkelikäsikirjoitukset lähetetään Miratoriin käyttämällä journal.fi -alustaa, josta löytyvät myös kirjoittajan ohjeet.

Lisätietoja

Miratorin päätoimittajat

Jenni Kuuliala, jenni.kuuliala@tuni.fi

Reima Välimäki, reima.valimaki@utu.fi.