Rehun hiilihydraattikoostumuksen vaikutus porsaiden ruoansulatukseen

Kirjoittajat

  • Pasi Laurinen MTT (Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus), Kotieläintuotannon tutkimus, Sikatalous, Tervamäentie 179, 05840 Hyvinkää
  • Helle Nygaard Laerke Danish Institute of Agricultural Sciences, Department of Animal Nutrition and Physiology, P.O. Box 50, 8830 Tjele, Denmark
  • Mette Skou Hedemann Danish Institute of Agricultural Sciences, Department of Animal Nutrition and Physiology, P.O. Box 50, 8830 Tjele, Denmark
  • Carsten Pedersen Swedish Agricultural University, Department of Animal Nutrition and Management, P.O. Box 7024, S-75007 Upsala, Sweden
  • Knud Erik Bach Knudsen Danish Institute of Agricultural Sciences, Department of Animal Nutrition and Physiology, P.O. Box 50, 8830 Tjele, Denmark
  • Tarja Pohjanvirta EELA, Kuopion tutkimusyksikkö,PL 92, 70701 Kuopio
  • Sinikka Pelkonen EELA, Kuopion tutkimusyksikkö,PL 92, 70701 Kuopio
  • Paula Hyvönen Kuopion yliopisto, Soveltavan biotekniikan instituutti, PL 1627, 70211 Kuopio
  • Atte von Wrigh Kuopion yliopisto, Soveltavan biotekniikan instituutti, PL 1627, 70211 Kuopio

Abstrakti

ei saatavilla

Lataukset

Lataustietoja ei ole vielä saatavilla.
Osasto
Artikkelit

Julkaistu

2004-01-31