Rypsi ja soija lypsylehmien valkuaislähteenä

Authors

  • Aila Vanhatalo Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus, 31600 Jokioinen
  • Kevin Shiengfield Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus, 31600 Jokioinen
  • Eero Pahkala Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus, 31600 Jokioinen
  • Pirjo Salo-Väänänen Helsingin yliopisto, PL 27, 00014 Helsingin yliopisto
  • Hannu Korhonen Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus, 31600 Jokioinen
  • Vieno Piironen Helsingin yliopisto, PL 27, 00014 Helsingin yliopisto
  • Pekka Huhtanen Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus, 31600 Jokioinen

Abstract

ei saatavilla

Downloads

Download data is not yet available.
Section
Artikkelit

Published

2004-01-31