Rypsi ja soija lypsylehmien valkuaislähteenä

Kirjoittajat

  • Aila Vanhatalo Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus, 31600 Jokioinen
  • Kevin Shiengfield Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus, 31600 Jokioinen
  • Eero Pahkala Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus, 31600 Jokioinen
  • Pirjo Salo-Väänänen Helsingin yliopisto, PL 27, 00014 Helsingin yliopisto
  • Hannu Korhonen Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus, 31600 Jokioinen
  • Vieno Piironen Helsingin yliopisto, PL 27, 00014 Helsingin yliopisto
  • Pekka Huhtanen Maa- ja elintarviketalouden tutkimuskeskus, 31600 Jokioinen

Abstrakti

ei saatavilla

Lataukset

Lataustietoja ei ole vielä saatavilla.
Osasto
Artikkelit

Julkaistu

2004-01-31