Siirry sisältöalueeseen
Siirry navigaatioon
Siirry alatunnisteeseen
Lähetä käsikirjoitus
Rekisteröidy
Kirjaudu sisään
en
fi
de
sv
Hae
Uusin numero
Tulevat artikkelit
Arkistot
Tietoa
Tietoa julkaisusta
Käsikirjoitukset
Toimituskunta
Yhteystiedot
Etusivu
/
Arkistot
/
Vol 5 Nro 3 (2021): Kohti kestävää ruokapedagogiikkaa ja -kasvatusta
Vol 5 Nro 3 (2021): Kohti kestävää ruokapedagogiikkaa ja -kasvatusta
Julkaistu:
2022-08-15
Toimitukselta
Esipuhe – ruokakulttuurin professoria juhlien
Minna Autio, Mari Niva
1–4
PDF
Artikkelit
Perusopetuksen opettajat ruokakasvattajina – kohti kestävää ruokakäyttäytymistä edistäviä opetusmenetelmiä
Milja Pollari, Johanna Hokkanen, Lasse Eronen, Helen Reijonen, Jamie Murphy, Minna Autio, Anna-Liisa Elorinne
5–27
PDF
”Koko ruoanvalmistusprosessi on täynnä ilmastotekoja!”
Kotitalousopettajien näkemyksiä perusopetuksen kestävästä ruokakasvatuksesta
Sanna Sekki, Minna Autio, Taru Lindblom, Mari Niva
28–50
PDF
Huslig ekonomi för olika elevgrupper från tidigt 1900-talet till införandet av grundskolan utgående från motiv och innehåll
Kirsi Salomaa
51–70
PDF
Ruokasuhteen pedagoginen viitekehys ruokakasvatuksen näkökulmana
Sanna Talvia, Taru Lindholm , Lilian Helkkola, Leila Karhunen , Susanne Räsänen , Heidi Kinnunen , Katja Ollilainen , Susanna Anglé
71–89
PDF
Informaali ruokakasvatus ja jaettu ruokataju osana ruokatyötä
Analyysi kasvisruokaan liittyvistä kompromisseista lapsiperhearjessa
Kaisa Torkkeli, Kristiina Janhonen
90–112
PDF
Muuttuva toimintakenttä, muuttuva asiantuntijuus
Toimijoiden näkemyksiä ravitsemus- ja ruokakasvatuksesta 1990–2010-luvuilla
Kristiina Janhonen, Kaija Rautavirta
113–135
PDF
Kirja-arvostelut
Kirja-arvio Oivaltavaa ja maukasta historiaa ruoka-aineista, ruuasta ja syömisestä
Minna Autio
136–139
PDF
Lähetä käsikirjoitus
Lähetä käsikirjoitus
Uusin numero
Kehittänyt
Open Journal Systems