Alati rajojaan ylittävä huono maku
Nyckelord:
taidehistoria, huono maku, Kitsch, CampAbstract
Elämme tällä hetkellä onnellista aikaa siinä suhteessa, ettemme tarkkaan tiedä, mitä on hyvä maku. Tämä on antanut vapautta ja liikkumavaraa, ei pelkästään alemmalle keskiluokalle, mutta myös yliopistotutkijoille. Etenkin humanistinen taiteentutkimus on kokenut itsensä vapaaksi ”epätieteellisten” makupoliisien valvonnasta, niin että tieteellisempi makututkimus on voinut vapaasti laajentua Kitschiä kiinnostavan etäisyyden päästä tarkastelevan myyttitutkimuksen suuntaan. Tällainen asetelma on vaientanut maun modernististen rajapoliisien vaikutuksen jo jokin aikaa sitten.Referera så här
Kuusamo, A. (2008). Alati rajojaan ylittävä huono maku. Tieteessä tapahtuu, 26(2). Hämtad från https://journal.fi/tt/article/view/456