Hoppa till huvudinnehåll
Hoppa till primär navigationsmeny
Hoppa till sidfot
Skicka in bidrag
Registrera
Logga in
en
fi
de
sv
Sök
Senaste
Tulevat artikkelit
Arkiv
Om
Om tidskriften
Bidrag
Redaktion
Kontakt
Hem
/
Arkiv
/
Vol 5 Nr 3 (2021): Kohti kestävää ruokapedagogiikkaa ja -kasvatusta
Vol 5 Nr 3 (2021): Kohti kestävää ruokapedagogiikkaa ja -kasvatusta
Publicerad:
2022-08-15
Toimitukselta
Esipuhe – ruokakulttuurin professoria juhlien
Minna Autio, Mari Niva
1–4
PDF (Suomi)
Artikkelit
Perusopetuksen opettajat ruokakasvattajina – kohti kestävää ruokakäyttäytymistä edistäviä opetusmenetelmiä
Milja Pollari, Johanna Hokkanen, Lasse Eronen, Helen Reijonen, Jamie Murphy, Minna Autio, Anna-Liisa Elorinne
5–27
PDF (Suomi)
”Koko ruoanvalmistusprosessi on täynnä ilmastotekoja!”
Kotitalousopettajien näkemyksiä perusopetuksen kestävästä ruokakasvatuksesta
Sanna Sekki, Minna Autio, Taru Lindblom, Mari Niva
28–50
PDF (Suomi)
Huslig ekonomi från tidigt 1900-tal till införandet av grundskolan
Kirsi Salomaa
51–70
PDF (Suomi)
Ruokasuhteen pedagoginen viitekehys ruokakasvatuksen näkökulmana
Sanna Talvia, Taru Lindholm , Lilian Helkkola, Leila Karhunen , Susanne Räsänen , Heidi Kinnunen , Katja Ollilainen , Susanna Anglé
71–89
PDF (Suomi)
Informaali ruokakasvatus ja jaettu ruokataju osana ruokatyötä
Analyysi kasvisruokaan liittyvistä kompromisseista lapsiperhearjessa
Kaisa Torkkeli, Kristiina Janhonen
90–112
PDF (Suomi)
Muuttuva toimintakenttä, muuttuva asiantuntijuus
Toimijoiden näkemyksiä ravitsemus- ja ruokakasvatuksesta 1990–2010-luvuilla
Kristiina Janhonen, Kaija Rautavirta
113–135
PDF (Suomi)
Kirja-arvostelut
Kirja-arvio Oivaltavaa ja maukasta historiaa ruoka-aineista, ruuasta ja syömisestä
Minna Autio
136–139
PDF (Suomi)
Skicka in bidrag
Skicka in bidrag
Senaste numret
Utvecklat av
Open Journal Systems
Please read our new
privacy policy
I accept