Kirjallisuudentutkimuksen aikakauslehti Avain on tapa päästä sisään kirjallisuudentutkimuksen maailmaan. Se tarjoaa tieteellisten artikkelien, tutkimus- ja kirja-arviointien lisäksi erilaisia puheenvuoroja kotimaisesta ja ulkomaisesta kirjallisuudesta ja sen tutkimuksesta.
Submissions
Submission Preparation Checklist
As part of the submission process, authors are required to check off their submission's compliance with all of the following items, and submissions may be returned to authors that do not adhere to these guidelines.- Käsikirjoitus noudattaa Avaimen antamia kirjoittajaohjeita ja sen lähdeluettelo on laadittu Avaimen käytännön mukaisesti (pdf-ohjetiedosto).
- Käsikirjoitusta ei ole julkaistu aiemmin, eikä sitä tarjota samanaikaisesti julkaistavaksi muualle.
- Tekijä antaa luvan julkaistavaksi valittavan käsikirjoituksen julkaisemiselle myös Avaimen verkkojulkaisussa journal.fi-palvelussa.
Copyright Notice
Avaimen numerot julkaistaan paperiversion lisäksi myös verkossa. Jättäessään käsikirjoituksen kirjoittajat myöntävät luvan myös verkkojulkaisuun ja artikkelin metatietojen rekisteröinnin palveluun. Tekstien tekijänoikeus säilyy kirjoittajilla. Jos teksti julkaistaan myöhemmin samassa muodossa tai muokattuna toisaalla, pyydämme mainitsemaan, että se on alun perin julkaistu Avaimessa.
- Julkaistujen artikkeleiden metadatan käyttölisenssi on Creative Commons CC0 1.0 Universal (CC0 1.0).
- The license of the published metadata is Creative Commons CC0 1.0 Universal (CC0 1.0).
- https://creativecommons.org/publicdomain/zero/1.0/.
Privacy Statement
Antamiasi tietoja käytetään ainoastaan tämän julkaisun tarpeisiin, eikä niitä luovuteta ulkopuolisille. Käsikirjoituksen lähetysvaiheessa pyydettäviä osoitetietoja käytetään pelkästään tekijäkappaleen toimittamiseen kirjoittajille, joiden käsikirjoitus on hyväksytty julkaistavaksi.
Lue Journal.fi-palvelua koskeva tietosuojaseloste.
Julkaisu toimii palvelun yhteisrekisterinpitäjänä yhdessä Tieteellisten seuran valtuuskunnan kanssa tietosuojaselosteen kuvaamalla tavalla.