Käsikirjoitukset

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy lähettääksesi käsikirjoituksen.

Käsikirjoituksen lähettämisen tarkistuslista

Kirjoittajien tulee varmistaa, että heidän käsikirjoituksensa noudattaa kaikkia seuraavia kohtia. Jos näitä ohjeita ei noudateta, käsikirjoitus palautetaan kirjoittajalle.
  • Huom! Tällä hetkellä julkaisemme ainoastaan teemanumeroita. Noudatathan tulevissa artikkelipyynnöissä (CFP) mainittuja aikatauluja. Käsikirjoituksiin ei siis oteta kantaa jatkuvasti, vaan ainoastaan teemanumeroiden aikataulujen puitteissa.
  • Tätä käsikirjoitusta ei ole aiemmin julkaistu, eikä sitä ole lähetetty toiseen julkaisuun (tai asiasta on annettu selvitys Kommentteja toimittajalle -kohdassa).
  • Käsikirjoitustiedosto on OpenOffice-, Microsoft Word- tai RTF-asiakirjan tiedostomuodossa.
  • Teksti noudattaa julkaisun muotovaatimuksia (viitteet, riviväli, pistekoko jne.).
  • Lähteiden URL-osoitteet on annettu, mikäli ne ovat saatavilla.

Kirjoittajan ohjeet

Huom! Tällä hetkellä julkaisemme ainoastaan teemanumeroita. Noudatathan tulevissa artikkelipyynnöissä (CFP) mainittuja aikatauluja. Käsikirjoituksiin ei siis oteta kantaa jatkuvasti, vaan ainoastaan teemanumeroiden aikataulujen puitteissa.

Artikkelit

Osaston toimintaperiaate

Tietosuojaseloste

Tämän julkaisun sivustolle syötettyjä nimiä ja sähköpostiosoitteita käytetään yksinomaan tämän julkaisun tarkoituksiin, eikä niitä luovuteta mihinkään muuhun tarkoitukseen tai muille osapuolille.