Kasvatus & Ajan vuoden toinen numero on nyt julkaistu!

2023-06-22

Kasvatus & Aika 2/2023 on nyt julkaistu!

Juhannuksen monipuolinen lukupaketti on nyt ilmestynyt ja se sisältää paljon mielenkiintoista kesälukemista. Numeron artikkeleissa keskustellaan perheiden talouskasvatuksesta, käsityön etäopetuksesta, vuoden 2014 opetussuunnitelmasta äidinkielen ja kirjallisuuden oppiaineissa sekä lapsen siirtymäresursseista varhaiskasvatuksessa. Mielenkiintoisten vertaisarvioitujen artikkelien lisäksi mukana on lectio praecursoria sekä kaksi kirja-arviota. Kaikki tekstit sopivat hyvin luettavaksi myös muille kuin tutkijoille. Kasvatus & Aika päivittää kirjoitusohjeita, joihin pääset pian tutustumaan nettisivuillamme. Tästä lisää numeron pääkirjoituksessa.

Tervetuloa lukemaan! Uusin numero löytyy osoitteesta https://journal.fi/kasvatusjaaika

Kasvatus & Aika on kasvatuksen historiallis-yhteiskunnallinen, monitieteinen vapaan saatavuuden lehti. Sitä julkaisee Suomen kasvatuksen ja koulutuksen historian seura. Vuodesta 2007 asti ilmestynyt Kasvatus & Aika tunnetaan kasvatushistorian johtavana kotimaisena tiedejulkaisuna.

Otamme jatkuvasti vastaan lehden teemoihin liittyviä artikkeliehdotuksia sekä ehdotuksia teemanumeroiksi. Lähetä artikkeliehdotuksesi sekä muut tekstit kotisivujen kautta (https://journal.fi/kasvatusjaaika) ja teemanumeroideasi suoraan päätoimittajille Hanna-Maija Huhtala (hanna-maija.huhtala@oulu.fi) ja Henri Pettersson (henri.pettersson@oulu.fi).

 

Kasvatus & Aika toivottaa kaikille mukavaa ja rentouttavaa kesää! 

 

Muistathan seurata meitä myös somessa!

Facebook: Kasvatus & Aika

Twitter: @KasvatusJaAika