Aikuiskasvatus on tieteenalansa ainoa kotimainen vertaisarvioitu tiedejulkaisu. Se lisää tutkimuksen ja käytännön välistä vuoropuhelua yhteiskunnassa. Aikuiskasvatus edistää moniäänistä ja kriittistä keskustelua aikuisuudesta. Aikuiskasvatus ilmestyy välittömästi avoimena, maksuttomana verkkojulkaisuna neljä kertaa vuodessa. Tutustu lehteen. 

Uusin numero

Vol 38 Nro 4 (2018): Aikuiskasvatus, näytenumero
Aikuiskasvatus on tieteenalansa ainoa vertaisarvioitu kotimainen julkaisu.

Tervetuloa avoimen Aikuiskasvatuksen lukijaksi!

Aikuiskasvatus ilmestyy vuodesta 2019 lähtien avoimena ja maksuttomana verkkojulkaisuna. Sitä voi lukea välittömästi lehden ilmestyttyä.  Maistiaisina avoimesta julkaisusta julkaistaan numerossa 4/2018 ilmestyneet pääkirjoitus, päätoimittajien ja tutkijan haastattelu sekä kirja-arvio. Tutustu lehden sisällysluetteloon. 

Tekijänoikeuskysymysten takia julkaisu on kokonaisuudessaanverkossa vuoden 2019 ensimmäisestä numerosta lähtien.  Lue tiedote siirtymästä avoimeen julkaisemiseen.

Paperilehteä ei enää julkaista. Lehden aiempia numeroita voi ostaa Booky-verkkokaupasta. Julkaisu on tulevaisuudessakin luettavissa Kansalliskirjaston Elektra-palvelussa.  Uutiskirjeen tilaamalla saat tuoreeltaan tiedon julkaisusta. 

Julkaistu: 2018-12-18

Pääkirjoitus

Kirja-arvio

Summaries

Näytä kaikki numerot